Claudia Huirne, Bowisse:

“Vanaf dag één zijn de dames van Combitel voor ons een perfect visitekaartje. Zij nemen voor ons de telefoon aan als het ons even niet uitkomt. Het fijne is dat ze ons bedrijf echt goed kennen, echt betrokken zijn en zelfs onze ‘tone of voice’ aannemen. Onze klant krijgt een enthousiaste medewerker van Bowisse aan de lijn en wordt netjes te woord gestaan. Wij krijgen de telefoonnotities overzichtelijk per mail, zodat wij de noodzakelijk actie kunnen nemen. Echt een uitkomst voor ons!”

Zijpendaalseweg 61, 6814 CD Arnhem
T: 026-355 03 00
info@combitel-teleservice.nl

Beantwoorden inkomend telefoonverkeer

U kunt op ieder gewenst moment gebruik maken van Combitel door simpelweg uw telefoon naar ons door te schakelen. Wij beantwoorden uw telefoongesprekken met uw eigen bedrijfsnaam en presenteren ons als uw secretaresse. Waar mogelijk beantwoorden wij vragen of ondernemen direct actie.

Terugkoppeling zoals u het wilt

Combitel koppelt ieder beantwoord gesprek aan u terug. Per gesprek wordt het tijdstip, de naam van de beller, inhoud van de conversatie en de eventuele gewenste vervolgactie (zoals terugbellen) vermeld. U kiest zelf of u de terugkoppeling telefonisch, per sms of e-mail ontvangt. 

 
 Maak een vrijblijvende afspraak