Peter Sierksma, Sierksma Consulting Group:

"Sinds 1993 werk ik samen met Combitel naar volle tevredenheid, ... dat blijkt! Wat mij altijd buitengewoon plezier doet in de samenwerking is dat ik van mijn klanten alleen maar lof krijg over de bereikbaarheid van onze organisatie en over de constante professionaliteit waarmee dag in dag uit gewerkt wordt.

Professioneel, vriendelijk, voorkomend, punctueel en accuraat zijn trefwoorden waarmee ik de dienstverlening van Combitel zou willen kenschetsen. Daarnaast, en dat is eveneens belangrijk, zijn zij voor mij flexibel, meedenkend en komen zij iedere keer weer met voorstellen en initiatieven waar ik erg blij van word.

Kortom een businesspartner zoals ik die iedere organisatie zou toewensen."

Zijpendaalseweg 61, 6814 CD Arnhem
T: 026-355 03 00
info@combitel-teleservice.nl

Vertaalservice

Combitel kan al uw vertalingen verzorgen. Van uw zakelijke correspondentie vanuit het Nederlands in het Engels, Duits en Frans tot en met technische productbeschrijvingen. Wij maken daarbij gebruik van de knowhow van vakkundige vertalers.

Notuleren

Namens of met u kan Combitel vergaderingen bijwonen om hiervan een verslag op te maken. Zoals u mag verwachten, zal de notulist zich terdege voorbereiden op de vergadering, bijvoorbeeld aan de hand van eerdere verslagen of door zich in te lezen in het betreffende gespreksonderwerp.

De notulen worden opgemaakt en uitgewerkt, volgens een met u afgesproken bestandsformaat. Volgens uw instructies zal het een beknopt of zelfs woordelijk verslag zijn. Eventueel kunnen de verslagen worden verzonden naar de overige participanten.

Meer wensen?

Heeft u wensen op secretarieel gebied, die u niet tegen bent gekomen? Neemt u dan vooral contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!

 Maak een vrijblijvende afspraak