Suzanne Mulder, architect/eigenaar IDeA architecten:

“Combitel heeft, net als IDeA architecten, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, en dienstbaarheid hoog in het vaandel staan. Al bijna 10 jaar maakt IDeA architecten tot volle tevredenheid gebruik van de service van Combitel. Wij beschouwen hen inmiddels dan ook als collega’s.

Combitel is voor ons bedrijf mede een visitekaartje, als eerste aanspreekpunt. Een eerste indruk is belangrijk! Klanten van IDeA architecten worden prettig, behulpzaam, en vriendelijk te woord gestaan, en weten dit te waarderen.
Ook voor bekende klanten en opdrachtgevers is het bijzonder aangenaam dat ze worden  herkend en dat er met hen wordt meegedacht.

Kortom: Combitel is een verlengstuk voor IDeA architecten waar we niet meer zonder zouden kunnen!”

Zijpendaalseweg 61, 6814 CD Arnhem
T: 026-355 03 00
info@combitel-teleservice.nl

Tekstverwerking

Het uitwerken van conceptteksten is bij uitstek een van de werkzaamheden die een secretaresse u uit handen kan nemen. Combitel kan uw teksten uitwerken op bijvoorbeeld uw briefpapier of CD-ROM.

Voor een perfecte presentatie kunnen rapporten en dergelijke worden ingebonden. U kunt de conceptteksten aanleveren zoals u het wilt: handgeschreven, telefonisch of digitaal gedicteerd.


 Maak een vrijblijvende afspraak