persoonlijke voicemail
Zijpendaalseweg 61, 6814 CD Arnhem
T: 026-355 03 00
info@combitel-teleservice.nl

Telefoonservice

De telefoniste is het visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer het eerste telefonische contact met uw prospects niet soepel verloopt, is het moeilijk een potentiŽle relatie alsnog voor u te winnen. Bereikbaarheid en de manier waarop u zich profileert zijn daarbij van essentieel belang.

Persoonlijk, professioneel en betrokken

Met de telefoonservice van Combitel is uw bedrijf op persoonlijke en professionele wijze vertegenwoordigd. Wanneer u voor onze dienstverlening kiest, vragen wij u eerst om uitgebreide informatie over de diensten of producten die u aanbiedt. Onze betrokkenheid bij uw organisatie stelt ons in staat om vragen van uw prospects of klanten direct te beantwoorden.

Daarnaast kennen wij de belangrijkste relaties van uw bedrijf en passen wij de manier waarop wij telefoongesprekken beantwoorden aan uw bedrijfscultuur aan: formeel of juist informeel. Met Combitel wordt de telefoon op representatieve wijze beantwoord. Kiest u voor Combitel, dan kiest u voor kwaliteit.

Mogelijkheden telefoonservice

Lees meer over de mogelijkheden van onze telefoonservice: het beantwoorden van uw telefoon, doorverbinden naar externe telefoonnummers en inschakelen van een persoonlijke voicemail buiten kantooruren.

Wij adviseren u graag over een optimale oplossing voor uw bedrijfssituatie. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Stappenplannen

Ga naar onze praktische stappenplannen, waarmee u inzicht krijgt over de invulling van onze dienstverlening.