Combitel nieuws
Zijpendaalseweg 61, 6814 CD Arnhem
T: 026-355 03 00
info@combitel-teleservice.nl

Nieuws

Vacature

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega, die servicegericht, flexibel, collegiaal en communicatief sterk is. Belangrijk is dat je snel kunt schakelen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het beantwoorden van de telefoon voor onze relaties. Daarnaast worden ook overige secretariŽle diensten verricht, zoals het uitwerken van correspondentie, database- en agendabeheer.

De persoon die wij zoeken heeft bij voorkeur een secretariŽle opleiding gevolgd, heeft ervaring met Office 365 en beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende baan in een klein en hecht team en ben je van mening over de juiste kwaliteiten te beschikken, dan zien wij heel graag je motivatiebrief en CV tegemoet.

Welkom op onze website!

Combitel heeft per maart 2010 een compleet nieuwe website, waarmee we u meer informatie geven over onze diensten, werkwijze en het bedrijf. Het zal u niet ontgaan zijn dat naast de inhoud ook de layout is veranderd, die was na 15 jaar wel aan een opfrisbeurt toe! Door het gebruik van beeldmateriaal willen we u een goede indruk geven van Combitel.

Uw reactie is welkom!

We zijn benieuwd naar uw reactie. Deze kunt u sturen naar info@combitel-teleservice.nl, maar bellen naar 026-3550300 kan -uiteraard- ook.


Eenmanszaken slecht bereikbaar

Recent stond op nu.nl een bericht over de bereikbaarheid van eenmanszaken. Uit onderzoek door BTC Solutions blijkt dat eenmanszaken in Nederland telefonisch slecht bereikbaar zijn. 55% van de bedrijven is niet bereikbaar voor potentiлle klanten en ongeveer datzelfde percentage eenmanszaken heeft wel eens het gevoel door de slechte bereikbaarheid klanten en omzet te missen.
 Lees hier het hele bericht.

Een oplossing voor uw bereikbaarheid hoeft niet duur te zijn. Bij Combitel bepaalt u zelf wat u uit handen wilt geven – alleen telefoonservice of ook aanvullende secretariлle diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.