Combitel kan u ondersteunen bij uw secretariele diensten
Zijpendaalseweg 61, 6814 CD Arnhem
T: 026-355 03 00
info@combitel-teleservice.nl

SecretariŽle diensten

Veel ondernemingen hebben regelmatig te maken met incidentele periodes waarin de werkdruk erg hoog is. Het aannemen van een extra secretariŽle kracht is doorgaans niet rendabel en de inwerkperiode neemt veel extra tijd in beslag, terwijl u die tijd op dat moment waarschijnlijk juist niet heeft. Wanneer u Combitel inschakelt, voorkomt u achterstanden zonder dat u uw vaste kosten blijvend verhoogt.

Uw bedrijf is onze zaak

Zoals u van onze telefoonservice gewend mag zijn, kenmerkt onze werkwijze zich door een nauwe samenwerking met u als klant en het leveren van hoge kwaliteit. Uw bedrijf is op persoonlijke en professionele wijze vertegenwoordigd.

Diensten secretariaatsservice

Leest u meer over onze secretariŽle diensten: het beheren van uw agenda(‘s), e-mailondersteuning, tekstverwerking, het beheren van databases, onze vertaalservice, notuleren en de faxservice.

Voor relevante diensten geldt dat deze zowel bij u als bij Combitel of elders kunnen worden uitgevoerd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Stappenplannen

Ga naar onze praktische stappenplannen, waarmee u inzicht krijgt over de invulling van onze dienstverlening.