Zijpendaalseweg 61, 6814 CD Arnhem
T: 026-355 03 00
info@combitel-teleservice.nl

Suzanne Mulder, architect/eigenaar IDeA architecten:
“Combitel heeft, net als IDeA architecten, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, en dienstbaarheid hoog in het vaandel staan.

Al bijna 10 jaar maakt IDeA architecten tot volle tevredenheid gebruik van de service van Combitel. Wij beschouwen hen inmiddels dan ook als collega's.

Combitel is voor ons bedrijf mede een visitekaartje, als eerste aanspreekpunt. Een eerste indruk is belangrijk! Klanten van IDeA architecten worden prettig, behulpzaam, en vriendelijk te woord gestaan, en weten dit te waarderen.

Ook voor bekende klanten en opdrachtgevers is het bijzonder aangenaam dat ze worden herkend en dat er met hen wordt meegedacht.

Kortom: Combitel is een verlengstuk voor IDeA architecten waar we niet meer zonder zouden kunnen!”

Peter Benedick, BackupNed BV:
“Toen ik op 1 maart 1995 het bedrijf Backup Service Gelderland opstartte, gold mijn bereikbaarheid als een van mijn belangrijkste ‘pijlers’ binnen het bedrijf.

De continuïteit moest absoluut gewaarborgd zijn en de eerste indruk professioneel en doortastend. Dat was een vereiste voor de aard van deze dienstverlening waarvoor vertrouwen, professionaliteit en een foutloos optreden van groot belang zijn om het vertrouwen van de klanten te krijgen maar ook, om dat te behouden.

Via een ontvangen mailing van Combitel op 13 februari 1995 raakte ik in contact met de eigenaresse, Diana Verhoofstad. Al in het eerste persoonlijk contact kwam Diana op mij over als iemand die de touwtjes strak in handen had en werkelijk niets aan het ‘toeval’ overliet. Persoonlijk zeer betrokken, accuraat en haar zaak goed voor elkaar. Combitel bestond toen 1 jaar, was nog kleinschalig met heel korte en directe communicatielijnen en was daarmee voor mij het aangewezen adres om mijn bereikbaarheid aan toe te vertrouwen.

Inmiddels zijn we 15 jaar verder, is Backup Service Gelderland gewijzigd in BackupNed BV met een zeer gerenommeerd klantenbestand en een begrip op de Nederlandse markt waar het gaat om datasecurity maar is de bereikbaarheid nog steeds volledig in handen van Combitel. Binnen het managementsysteem van BackupNed (ISO 9001 : 2000) heeft Combitel een eigen en volwaardige hoofdstuk verworven waar het gaat over de bereikbaarheid van het bedrijf. Voegen we daar nog aan toe dat we hiermee een telefoniste hebben uitgespaard, het secretariaat niet belast wordt met externe lijnen en de telefoon wordt aangenomen van 08.30 uur tot 18.00 uur met een tweedaagse gedetailleerde rapportage per mail, dan mag duidelijk zijn dat ik niet anders dan heel enthousiast en tevreden kan zijn over deze samenwerking.”

Olaf Meul, Perplex Internetmarketing:
“Wij zijn al jarenlang klant bij Combitel. Het is erg gemakkelijk dat we de telefoon even kunnen doorschakelen als dat nodig is, bijvoorbeeld tijdens vergaderingen of tijdens de lunch.

Het is ook een prettig gevoel dat je weet dat ze contact opnemen als het ècht dringend is.”

Claudia Huirne, Bowisse:
“Vanaf dag één zijn de dames van Combitel voor ons een perfect visitekaartje. Zij nemen voor ons de telefoon aan als het ons even niet uitkomt.

Het fijne is dat ze ons bedrijf echt goed kennen, echt betrokken zijn en zelfs onze ‘tone of voice’ aannemen. Onze klant krijgt een enthousiaste medewerker van Bowisse aan de lijn en wordt netjes te woord gestaan. Wij krijgen de telefoonnotities overzichtelijk per mail, zodat wij de noodzakelijk actie kunnen nemen. Echt een uitkomst voor ons!”

Dhr. J. Schouwenaar, Advocatenkantoor Schouwenaar:
“Ik prijs mij zeer gelukkig met jullie. Jullie zijn én receptioniste én telefoniste én secretaresse.

Stipt, kundig en kordaat. Ik hoop nog heel lang van jullie diensten gebruik te mogen maken. (En dat meen ik echt).”

Shanti Gopal, Hemels Publishers te Hilversum:
“Bereikbaarheid staat bij Hemels hoog in het vaandel! Voor ons is Combitel de oplossing voor onze bereikbaarheid. Het is geweldig om een team als Combitel achter de hand te hebben als onze medewerkers zelf niet in staat zijn de telefoon te beantwoorden.

Wij kunnen onze inkomende gesprekken tijdens drukte of afwezigheid laten opvangen door Combitel. Zij beantwoorden in naam van ons bedrijf het inkomende telefoontje en eventueel verbinden zij door of maken zij een terugbelbericht. Wij zijn blij met de kwaliteit en flexibiliteit van Combitel. “

Dhr. mr. J. Vlug, Vlug Huisman Maarsingh Strafpleiters:
“Advocaten hebben nogal eens wat te zeuren, maar ik geloof niet dat we ons bij Combitel ooit ergens over hebben kunnen beklagen. Integendeel: de dienstverlening kan eigenlijk niet beter!“

 Peter Sierksma van Sierksma Consulting Group:
“Professioneel, vriendelijk, voorkomend, punctueel en accuraat zijn trefwoorden waarmee ik de dienstverlening van Combitel zou willen kenschetsen. Daarnaast, en dat is eveneens belangrijk, zijn zij voor mij flexibel, meedenkend en komen zij iedere keer weer met voorstellen en initiatieven waar ik erg blij van word.

Kortom een businesspartner zoals ik die iedere organisatie zou toewensen.“ 

A. van Haaren, Werving- en selectiebureau

“De klanten kunnen zij dan ook altijd goed te woord staan. De klant merkt niet dat het secretariaat formeel niet tot ons bureau behoort. Door de wijze waarop Combitel haar rol invult zijn zij daadwerkelijk het verlengstuk van ons bureau. Zij denken mee, leven mee en nemen initiatief. Naar het secretariële werk hebben wij geen enkel omkijken!”