Dhr. mr. J. Vlug, Vlug Huisman Maarsingh Strafpleiters:

“Advocaten hebben nogal eens wat te zeuren, maar ik geloof niet dat we ons bij Combitel ooit ergens over hebben kunnen beklagen. Integendeel: de dienstverlening kan eigenlijk niet beter!”

Zijpendaalseweg 61, 6814 CD Arnhem
T: 026-355 03 00
info@combitel-teleservice.nl


Welkom bij Combitel!

Heeft u een afspraak buiten de deur maar wilt u toch bereikbaar zijn? Of wilt u ongestoord uw werk doen, maar toch op professionele wijze uw telefoon laten beantwoorden? U kunt uw telefoon met een gerust hart doorschakelen naar Combitel. Wij zijn mťťr dan een telefoonservice: wij zijn het verlengstuk van uw organisatie.

Wij mŠken uw bedrijf onze zaak


Relaties of prospects van onze klanten zijn in de veronderstelling dat de telefoon wordt opgenomen door uw medewerkster, terwijl dat in werkelijkheid een van de Combitel medewerksters is. Wij zijn zeer goed op de hoogte van de diensten of producten die onze klanten bieden en kunnen daar op een professionele wijze informatie over verschaffen. Wij kennen de belangrijkste relaties van het bedrijf en passen de manier waarop wij telefoongesprekken beantwoorden aan de bedrijfscultuur aan: formeel of juist informeel. Maar altijd betrokken! Bij Combitel is uw bedrijf in goede handen!

Van telefoonservice tot secretariŽle dienstverlening

Combitel biedt meer dan het opnemen van uw telefoon. Denkt u bijvoorbeeld aan het doorverbinden naar externe telefoonnummers, het beheren van uw agenda en het inplannen van afspraken, uitwerken van correspondentie of het verrichten van telefonische acquisitie. Jarenlange ervaring heeft bijgedragen aan onze kennis, creativiteit en inventiviteit op het gebied van telefoonservice en secretariaatsservice. 

De juiste keuze voor u

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt uitvoerig ingegaan op uw bedrijfsactiviteiten en krijgen wij een goede indruk wat voor u van belang is. Het is immers essentieel dat wij op de hoogte zijn van de diensten of producten die u levert en op een adequate en prof0essionele wijze uw relaties te woord kunnen staan. Van eenmanszaak tot grotere bedrijven, ongeacht de branche waarin u werkzaam bent, er is een oplossing voor ieder bedrijf. U kunt u focussen op het ondernemen en bent met Combitel gegarandeerd van efficiŽnte, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. 

 Maak een vrijblijvende afspraak